Monique1985 schreef:Wat is het verschil tussen een biscuit stand en een oven dan?
Ik heb altijd de ovenstand en de taart is goed te eten hoor...
Houten kan wel hoor Benangelique, maar blijft wel gauw plakken ja! Tenzij je er huishoudfolie tussen doet.
geen idee wat het verschil is, maar ding staat al voorgeprogrammeerd
volgens mij heeft het iets met de warmte-opbouw en verdeling te maken.
mayo, heb idd een stuk pc-pijp in de schuur gevonden, afgezaagd, randjes even gladder geschuurd en goed afgewassen. werkt uitstekend idd!
nathalie, zal zo mijn taart uploaden.
wat zijn je cupcakes weer leuk zeg!
susan, ik heb ook zo'n siliconenmat. gebruik het als ik mijn marsepein kleur. heb namelijk een wit natuurstenen en iets poreus aanrechtblad...
@hier:
taart goed gelukt. bekleden had ik wat haast mee, had erge pijn in mijn rug van al het staan al de hele ochtend. stond al vanaf 9 uur nieuwjaarshapjes te maken namelijk. Hij is dus niet zo strak als ik had gewild, maar degenen die hem opaten zagen dat toch niet 
zal 'm zo ff uploaden!