Anne. schreef:Past er zeker bij! Echt een hele toffe taart!
Nouja, zo vloeibaar is het niet.. het lijkt een beetje op de botercrememix zonder de boter erbij.. ik weet niet hoe ik het anders kan omschrijven. Het is wel stevig.. maar als ik er een schoef opleg, zakt hij weg
Die moet je in een pannetje verwarmen tot ongeveer 38 graden, goed roeren zodat het niet aanbrand!
Eerst een dun laagje marsepein over je taart doen.
Daarna je taart op een verhoging zetten die kleiner is dan je taart, zodat de randen vrij zijn.
De fondant er royaal overheen gieten, en met een glaceermes de bovenkant dun strijken. Dan de drijpers aan de onderkant eraf strijken (met glaceermes onder de taart heen halen)Dan de taart vlug op zijn kartonnetje zetten waar hij niet meer vanaf moet.
Hoe vlugger je dit voor elkaar krijgt, hoe mooier je taart. Als het te lang duurt is je fondant alweer te stevig en krijg je allemaal rimpels.
Als het goed gelukt is heb je een hele mooie superstrakke glimmende taart! 
Succes!