
Bij weinig inhoud in de kom, zijn de gardes niet helemaal in het beslag en kunnen ze er niet zoveel lucht in slaan.
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

En de kom zelf, die is natuurlijk ook niet echt op kamertemp omdat het RVS is,maakt ook nog wle wat uit denk ik ?Chantaltje23 schreef:zal me voorstellen
ben chantal 25 jaar woon in denhaag
heb ik 2002 me diploma banketbakker afgerond .. helaas niet meer in verder gegaan...
ik maak afentoe wel eens taarten enzo.
ik heb er hier 1 toen me broer ging trouwen in 2007
http://www.mijnalbum.nl/Foto-AKL7IVUN.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-BBKIRYQC.jpg
me zusje gaat ook trouwen in mei
en daar ga ik ook een taart voor maken.
maar foto vervolgd.
groetjes chantal
wollie27 schreef:Chantaltje23 schreef:zal me voorstellen
ben chantal 25 jaar woon in denhaag
heb ik 2002 me diploma banketbakker afgerond .. helaas niet meer in verder gegaan...
ik maak afentoe wel eens taarten enzo.
ik heb er hier 1 toen me broer ging trouwen in 2007
http://www.mijnalbum.nl/Foto-AKL7IVUN.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-BBKIRYQC.jpg
me zusje gaat ook trouwen in mei
en daar ga ik ook een taart voor maken.
maar foto vervolgd.
groetjes chantal
nou als ik ooit zou trouwen zou ik je ook inhuren haha heel erg mooi




Mijn zus en ik gaan voor een Blond-taart...
) te laten oordelen. Ik heb vier kleurpotjes voor de onderkant heb ik voor sky blue gekozen en de bloementjes en bolletjes aan de onderkant moesten eigenlijk paars worden(blauw + rood) maar dat is heeeeeel donkerpaars geworden oftewel... zwart! Ook mooi! Vind ik stiekem mooier dan paars..
Suprice_Iris schreef:Echtwaar, word erg vergeetachtig, hoe maak ik nou ook alweer bruine marsepein ? weet het echt niet meer....
Ben namelijk bezig met mn eerste puzzelplaatje





Een XL-versie (20cm blanda's) anders is er niet genoeg voor iedereen. De ene is gevuld met een laag tobleronemousse, een laag perenbavarois en een laag slagroom met stukjes stoofpeertjes, afgesmeerd met kaneelbc, de andere is gevuld met een laag bbr, een laag perzik-passievrucht bavarois en een een laag slagroom met stukjes perzik, afgesmeerd met vanillebc.
