Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
ElfBeau_067 schreef:Hey ik had weer een vraagje. Ik wil graag een bakje hebben voor mijn brood om in te laten rijzen. Maar nu moet ik weten hoeveel m’n broden dan wegen. Iemand tips die ook een brood mandje heeft om z’n brood in te laten rijzen of iemand die weet hoeveel z’n broden meestal wegen?
ElfBeau_067 schreef:Hey ik had weer een vraagje. Ik wil graag een bakje hebben voor mijn brood om in te laten rijzen. Maar nu moet ik weten hoeveel m’n broden dan wegen. Iemand tips die ook een brood mandje heeft om z’n brood in te laten rijzen of iemand die weet hoeveel z’n broden meestal wegen?
prugelpiet schreef:Maar als ik het op zondag bak, en op maandag mee wil als lunch, dan is het dus al niet meer te eten. Misschien ligt het aan mij, maar ik vind het echt droogStoppen jullie het dan gewoon voor die ene nacht in de vriezer?
JudithO schreef:Mijn gistbrood is ook nog makkelijk na 3 dagen te eten. Het ligt er enorm aan hoe je het maakt en met welke ingrediënten.