Koud vind ik het ook prima te eten, maar warm is toch wel veel lekkerder

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Plien91 schreef:Speculaaskruiden icm appel is een goeie. Beide standaard in huis, allebei apart wel door de havermout gehad maar nog nooit samen
.
Ik eet de laatste dagen weer regelmatig havermoutpannenkoeken, hmm! Bijvoorbeeld dit recept vind ik erg lekker. Heb het beslag al klaarstaan voor morgen.
Djilna schreef:Ik had nu voor het eerst biologische havermout ipv die van Quaker. Nou dat is wel een verschil, die van quaker is 's morgens na 2 minuten in de magnetron klaar, maar de biologische havermout is dan nog best hard. Dus die moet ik maar langer gaan koken (staat ook op 15minuten) de avond van te voren en dan n de koelkast..
Horse_xx schreef:Leen_, dat kan inderdaadlet er trouwens op dat in de amandelmelk die jij gebruikt suiker zit toegevoegd. Ik heb nu die andere gekocht van amandeldream daar zit het niet in