Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Ik ben dol op guagamole, eet het minimaal 4 keer per week op brood met wat kipfilet. Ik maak het mezelf dan meestal helemaal makkelijk door een halve avocado o pbrood te prakken en er wat maxicaanse kruiden oerheen te strooien en wat cherrietomaatjes op de kip te leggen. Komt voor mij dicht genoeg in de buurt van de real stuff.
Het werd het sap van een limoen (uitgeknepen, natuurlijk, ik ben een tikje lui), een avocado, paprikapoeder, zout en peper en een klein likje olijfolie. Was erg fris en lekker, volgende keer de tabasco en komijn varianten proberen
Met ui en knoflook...
daarstraks ook nog een halve citroen staan uitknijpen boven een schaal, ben niet zo van het heel precies passen en meten (mijn valkuil bij brood bakken etc :p ) 
meestal is hetzelfde gerecht , de volgende keer echt weer net even anders, zou het eens moeten gaan opschrijven