
@Lisette:
Ik vind een foodprinter alleen maar leuk als je ze zo'n leuk printje moet maken voor een zijkant ofzo

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Britt90 schreef:Hoi bokkers!
Allereerst complimenten voor de mooie dingen die jullie allemaal maken!
Even een paar vraagjes als leek.. ik wil mij binnenkort wagen aan het maken hiervan:
http://www.deleukstetaarten.nl/howto/23/Petit+fourtjes/
Zal ik voor het biscuit dit recept aanhouden:
http://www.deleukstetaarten.nl/recept/3/Biscuit+2/
Of zal ik hiervan gebruik maken:
http://www.deleukstetaartenshop.nl/ingr ... -1811.html ?
En wat is lekker om de biscuit mee te vullen? Is jam en botercreme een optie? Of hebben jullie betere suggesties?
En klopt het dat ik het biscuit kan afsmeren met botercreme, om hem vervolgens met fondant te bekleden?
Kan ik dat fondant gewoon kneden, uitrollen en dan de taart bekleden?
En de laatste vraag: hoe kan ik de petit fourtjes versieren met iets, moet ik iets gebruiken waardoor het blijft plakken?
Ik hoop dat iemand van jullie mijn vragen wilt beantwoorden!
Ik heb nog nooit eerder iets gemaakt, dus hoop dat dit niet meteen te moeilijk is.
zonnepaardje schreef:grmblMijn mixer is kapot, 't is te zeggen het garde-opzetstukje en ik heb mijn mixer nog geen jaar (+/- 100 €)
![]()
Hij is nu binnen en het kan tot meer dan 3 weken duren ! Hopelijk kan ik een mixer lenen van iemand van de familie...
Ik was net zo blij dat de kerstperiode eraan kwam, want dan kon ik veel gaan oefenen met het decoreren, maar als ik geen mixer heb...
btw ik ga niet 10 à 20 minuten met de hand kloppen, ik ben niet zot![]()
Heb mijn chocomousse al proberen te maken, maar hij wordt niet stijf genoeg.
Ik vrees dat dit komt omdat ik de slagroom half op moest kloppen, maar zonder mixer ging dat niet zo lekker![]()
Hij heeft zowat de textuur van een vanillevla (nee geen-vla), maar hij smaakt super goed...
Kan ik deze nog redden, hij staat denk ik een uur of 2 in de koelkast...