Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
poes schreef:Gefeliciteerd exotisme!
Ja hup hier ben ik weer eens met een recept.
Truffel + eekhoorntjesbrood + paddenstoelen + pasta + truffelolieolie + truffelkruiden = hemel![]()
De food cost gaan we even niet berekenen
https://www.foodelicious.nl/recepten/pa ... et-truffel
[ [url=m/SObCeB.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/gXXLiN.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/Qqn29W.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/GoFe6Z.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/i1bOaw.jpg]Afbeelding[/url] ]
. Tweede poging was in de oven, vond het net zacht plastic. Dus weet niet zo goed wat ik er nou mee moet doen..








poes schreef:Ik ga die schotel proberen voor kerst Pien
. Morgen ga ik nog een veganistisch Kerstrecept proberen Poes. Die zal ik hier ook neer zetten. Want een Kerstdiner is vaak meerdere gangen en ik vind die ik nog moet gaan maken wel heel erg tof en chic en lijkt ook simpel. Misschien is die leuk als voorgerecht en de schotel als hoofdgerecht.
→ ga ik morgen onderzoeken) om te mengen , of je mengt het op de hand→ dan hoeft de motor niet zo hard te werken
. Als je spijs klaar is, dan rol je er een rol van in doorzichtige folie en die leg je in de koelkast zodat de spijs smaak mooi sterk kan worden en je na paar dagen echte spijs hebt.