Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
helaas was het fondant toch nog iets te dik gerolt. Maar voor een taart die bekleed is bij een bouwlamp

Ben nog niet tevregen: bloemen zijn beetje slordig en braken her en der ook blaadjes af enzo, en hijs nog niet strak genoeg vind ik. Maargoed, voor een 2e poging taart bekleden nooit viel het me nog niet tegen.



IngridB schreef:welke uitstekers heb je gebruikt voor de bloemen? Vind ze wel erug leuk hoor![]()
Het uitrollen lukt me wel (met veel kracht) maar het erop leggen blijft een vak apart vind ik. Het lukt me aardig, maar met het
afsnijden aan de onderkant, dan krijg ik toch telkens weer wat scheurtjes.

is de eerste taart die ik hier maak (ooit bij mn ouders 1 gemaakt met spullen van mn tante) dus heb bijna geen handige spullen. Als ik dit vaker ga doen moet dr bv echt een weegschaal komen, en fatsoenlijke roller.
Vraag haar vanavond wel even, want zij heeft wel foto's gemaakt met haar foon.
) dat deze bekleed is met bv marsepein en daarover
).
Maar bij zulke vind ik de smaak toch belangrijker, enne.... ik lust wel een stukje! Ziet er overheerlijk uit!!MamaMiesje schreef:IngridB schreef:..., maar met het
afsnijden aan de onderkant, dan krijg ik toch telkens weer wat scheurtjes.
Ik zeg: lang leve de sierrandjes