Leuke taarten Ik sta op punt te beginnen met de biscuit en wil vanillesuiker pakken heb ik helemaal niks meer. En de buurvrouw is ook niet thuis, en heb geen zin om voor een zakje naar de winkel te rijden. Kan ik het ook gewoon vergeten of is er een vervanger? Ik heb wel citroenspul.... (help???)
Ik heb een springvorm van 20 cm genomen, en beslag gemaakt voor een vorm van 24 cm. Nu was ik bang dat hij over de rand zou gaan. Maar dat is niet gebeurt hij is ongeveer 5 cm hoog. Is dit normaal of had hij hoger moeten zijn? Ik heb 14 min de eieren gemixed en daarna het bloem en maizena en zout erdoor gespateld.
5 cm is wel een beetje laag. Ik zou de eieren met suiker mengen, dan gaat het al een stuk beter. En zout en maizena gebruik ik nooit.
Katja
Blogger
Berichten: 42179
Geregistreerd: 29-04-02
Woonplaats: Utrecht
Geplaatst: 13-02-10 19:33
Even een vraagje waar ik het antwoord niet zo snel op kan vinden. Hoeveel botercrème heb ik ongeveer nodig om een ronde taart met een doorsnee van 18cm mee af te smeren?
Vind de onderste foto beter en wat een prachtige strakke taart zeg!
justahorse
Berichten: 3017
Geregistreerd: 05-06-04
Woonplaats: Brabant
Geplaatst: 13-02-10 20:41
Polivy schreef:
Vind de onderste foto beter en wat een prachtige strakke taart zeg!
Helemaal mee eens
Ollie1
Berichten: 1727
Geregistreerd: 28-10-05
Woonplaats: ergens op VP
Geplaatst: 13-02-10 20:43
@Jaim_ Wat een gave taart zeg . Jij hebt het helemaal in je vingers
newmom
Berichten: 1524
Geregistreerd: 01-05-09
Geplaatst: 13-02-10 20:44
bedankt!! Ja idd jammer dat ie wat bobbelt.. moet ook wel bekennen dat de marsepein errug dun uitgerolt was en ik al heul blij was dat ie er zonder scheuren op lag..tis dan kiezen of delen he? Maar gelukkig kon ik vroeger nogal aardig kleien op school dus kon t wel een beetje camoufleren en mijn familie is taarten leek dus die vonden m he-le-maal te gek hihi
@jaime, wat een super mooie en lieve taart!!! aaaaaaah..