BeFunny schreef:Ik kan sowieso geen twee tegelijk omdat mijn oven daarvoor te klein is.
De pan heeft een deksel en dan hoef je niet met water aan de gang.
Ik bak zonder vorm naar dus zo op de pizzasteen. Maar dat kan ook op een gewone bakplaat. Je hebt dan wel iets van een schep of plank nodig om het brood erin en eruit te doen. En ik spray er water in met zo'n spray flacon.
Om water toe te voegen gebruik ik een mini cakeblikje. Ideaal!
Ik bak al jaren geen desem meer, in de toekomst wil ik dat wel weer oppakken.
Ik hou me voorlopig bezig met gistbroden en broodjes.
, had weer een vraagje
maar wat voor impact heeft het op het brood (wat je kan zien)?
Het schema voor het rijzen liep een beetje de mist in en de eerste rijs was daardoor flink te lang. Toch maar gemaakt en in de koelkast gegooid tot ik tijd had om hem te bakken. Er zat een mega gat in, maar de smaak was echt geweldig




