Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Marietje_007 schreef:Hallo Allemaal,
Door de mooie creaties ben ik ook creatief geworden (A). Let wel oefening baart kunst en ik ben nog lang niet zo goed als menig andere.Zie foto's.
Maar ik heb een probleem, en eerlijk gezegt heb ik niet alles gelezen. Gezien het 15 forums zijn á 100 pagina's. Dus sorry als het vaker gevraagd ik, ik had het nog niet voorbij zien komen.
De taart die ik gebakken is, is met marsepijn bekleed. Deze scheurde echter gigantisch waardoor het uit meerdere delen bestaat. Dat is een beetje jammer. Terwijl het bij jullie duidelijk uit een lap bestaat. Hoe kan dat?! Had ik verkeerde marsepijn, of teveel poedersuiker erdoor gedaan?! Het was een kant en klaar pakje waarbij ik nog 150 gr poedersuiker moest mengen.
Of gaat het met fondant beter?
Alvast dank voor sugesties!!