Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
ze lust geen fondant/marsepein dus moest ik met ganache aan de slag...en dan krijg je het dus niet mooi strak helaas...maar hij viel goed in de smaak bij de dames
heb wel heel veel lol gehad
had biscuit gebakken in een cakevorm en daarna dus aan het snijden gegaan...wat een gedoe...had twee klein ronde bolletjes gebakken als ballen...maar ja..met ganache kun je dr dan weer niet netjes een zakje omheen maken
..daarna gevuld met viervruchtenjam en overgoten met melkchocolade ganach
..maar niet genoeg geduld dus de ganache was nog te slap...wat..door dekruimeligheid van de biscuit resulteerde in een soort van wratachtige pukkels erop
de rest ganache maar even in de koelkast gezet en wat anders gaan doen...daarna afgesmeerd met de stevigere ganache...heel gedoe...heel veel gelachen...en 's avonds evengoed..ondanks zn onvolkomenheden een groot succes