Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

SweetMellie schreef:Poedersuiker... dan gaat het mij denk ik niet meer lukken om voor de kerstdagen een taart te maken *snik*
maaikysammy schreef:oh ja ff vraagje: hoe lang kan je de taaren goe houden in de koeling?
ik heb deze in de vriezer gemikt voor 2e kerstdag, maar voor een volgende keer?
maaikysammy schreef:maaikysammy schreef:oh ja ff vraagje: hoe lang kan je de taaren goe houden in de koeling?
ik heb deze in de vriezer gemikt voor 2e kerstdag, maar voor een volgende keer?
weet iemand dit?





Mijn plunger cutters meteen even geprobeerd (op kaas
) en ben er supertevreden over tot nu toe


) 

Lizz schreef:De marsepein van de Ikea is volgens mij niet geschikt om mee te bekleden, de verhoudingen zijn niet optimaal. (waardoor het veel de grof is, en niet flexibel)
was er zeker niet ontevreden over voor mijn eerste keer. Mijn kleurstof was alleen wat minder, volgende keer maar de gel bestellen. Aan deze zaten smaakjes en vond het een beetje zonde dat mijn taartje zo naar ananas smaakte.

