Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
zoekend76 schreef:[quote Heeft iemand al ooit slagroom met vers gesneden banaan in een taart verwerkt of bijv verse aardbeien?
xFioon schreef:nee haha, dat andere, zijn geen kitkats of twixen toch? ik heb vorige keer mijn hele taart bekleed met twixenvroeg me dus af wat jij voor chocolade stokjes had
Het fruit ligt er gewoon los op. Monique1985 schreef:Lindas2 schreef:Ja dat dacht ik dus ook... Ze zei op de avond zelf al wel dat ze het zonde vond om m aan te snijden... maar om m nou 9 dagen te laten staan... kan me niet voorstellen dat die nog lekker is...
![]()
Heb wel eens gehoord dat mensen het 4 dagen later nog eten, maar 9 dagen later???


!
...
ik ben blond ik weet het

Hij heeft er toch zat en doet er nooit iets mee. Nu alleen nog op zoek naar wat voor verf/kleurstof ik daar voor moet hebben. En hoe ga ik dat met die compressor doen? Zou ik daar de 100ltr voor kunnen gebruiken die in de garage staat of moet ik daar een speciaal compressortje voor aanschaffen? Op DLT wordt ik wat dat betreft ook niet veel wijzer.