Deze taart is NIET van mij hoor
, maar de uitstekers op de tweede taart (van onderaf), weten jullie welke dat zijn?Ik zoek me suf, maar kan ze écht niet vinden
. Ik wil die zo graag hebbe hebbe hebbe
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Esgaroth schreef:Die structuurroller is idd gaaf zeg! Heb daar nog nooit mee gewerkt, is dat moeilijk?
Hoe maken jullie eigenlijk reclame voor jezelf als je taarten wil verkopen? Heb vrijdag mijn eerst taart verkocht, en de klant was superblij, dus ik was wel trotsOfficieel wil ik het niet, geen zin in en niet goed genoeg. Maar zo 1 of 2 per maand vind ik wel leuk. Hoe kom ik aan mijn klanten?
MamaMiesje schreef:Het is wel een kunstje idd, die bloem gebruiken
Ik vind dat het het beste gaat met fondant die goed uithard: zeer dun uitrollen met poedersuiker eronder/erop, éven laten liggen zodat de plak wat aandroogt, dan de lace cutter erin drukken. Beetje heen en weer schuiven en met een naaldje héél voorzichtig de fondantbloem eruit frunniken. In een lege eierdoos ofzo plaatsen en dan op laten drogen.
. Zie wel of het me gaat lukken
en anders mooi voor bij de verzameling uitstekers

Dan vermoed ik dat een deel wat voorin stond niet gaar is en een deel achterin wel.