liloenstitch schreef:Wat hebben jullie weer een leuke taarten gemaakt! Echt leuk.
Heeft iemand voor mij de gouden tip om de babymold van first impressions te gebruiken?
Ik heb het ooit geprobeert met de filigree butterfly, maar die kreeg ik er echt niet goed uit. Misschien kwam dat door de fondant die ik zonder tylose gebruikt heb. Of zou het met marsepein beter werken?
Een half uur in de diepvries ga ik zeker doen.
ik vond de babymold vrij simpel werken, omdat het grote stukken/delen zijn (geen fijne lijntjes), dus goed volstoppen en in de vriezer gooien en je wipt hem er echt zo uit
De marsepein was een beetje uitgedroogd aan de buitenkant en kostte nogal wat moeite om lekker soepel te krijgen!
Er hadden wel 20 stukjes uitgekund, nu waren er 12 uit en werd er veel weggegooid omdat het véél te machtig was. Dat was wel jammer, maar het is zeker iets voor volgende keer om te maken
.. Maar wat een schatje is je dochter! Maar dat wist je denk ik al


