Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
)
) dus ga zo mijn Hummingbird boek er eens bij pakken om te kijken wat voor lekkers ik kan maken.
Nog niet van gegeten, want vanavond komt er visite. 

F_Orumster schreef:Amarettikoekjes willen ze ook nog weleens bij xenos hebben. Hij lijkt mij een beetje mierezoet.

). Hij is niet overheersend zoet, vond 'm zelf ook erg lekker
Ga dit recept opslaan, binnenkort es maken.
?
Ik heb 7.5 gram peulen in 750ml vodka gegooid. 

Ontzettend zacht en smeuïg vanbinnen! 

Yasmine schreef:Invriezen kan je wel proberen, lijkt me eigenlijk geen probleem als je dat gewoon in een mooi afgesloten container doet


Ik ben meer van de plaatkoeken bakken, of fudge/caramel achtig spul maken. Zou dan ook meer basiscursus willen waar je leert hoe je 'de perfecte cake' bakt, waarom en hoe je bepaalde standaard beslagsoorten zo maakt etc. Yasmine schreef:Ir111, ijsblokjesvorm lijkt me een handig idee!
Ik wil graag deze nog eens maken: http://bakeat350.blogspot.com/2011/11/chocolate-chip-cookie-dough-fudge.html