TurdusMerula schreef:Ik ben ook nieuwsgierig hoe vaak jullie daadwerkelijk iets kunnen eten uit jullie tuin en hoeveel jullie hebben staan.
Ten eerste heb je veel tijd nodig, elke dag moet je wel wat doen in de groentetuin.
Heb vorig jaar er van alles uitgehaald, maar hoe het er uitziet is wel wat minder, daar moet je een beetje aan wennen. Kun je niet vergelijken met de winkel. De smaak is wel beter en daar gaat het uiteindelijk om vind ik.
Prei, wortels, rode bieten, radijs, sla, paprika, boontjes, selderij, peterselie, uitjes, koolrabi, peultjes, erwten, aardappels gingen allen goed bij mij.

bij de pluksla kan ik mij daar nog wel iets van voorstellen maar kropsla moet toch een krop gaan vormen? Wie weet wat ik fout doe? Temperatuur is hier 15-20 graden in huis en ze staan in een nette koude kweekbak in de vensterbank.
wil graag dit jaar er mee bezig vorig jaar van alles mislukt 
)
ik lust geen sla...
Welkom!