
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Dorus schreef:@Maartje: wij noemen het gewoon botercreme De vulling doe ik meestal ongeveer 1 cm dik, maar het afsmeren om de fondant tegenaan te plakken hoeft maar minimaal te zijn. Gewoon genoeg dat het blijft plakken.
ClaudiaHS schreef:Maartje, voor het afsmeren van de taart (plakken van de fondant om de taart dus) gebruik je 1:1 botercreme.
Dus bijvoorbeeld 125 gr suikerbakkerspoeder (poedersuiker) en 125 gr roomboter.
Ik moet zeggen dat ik zelf hier altijd van afwijk en dan 100 gr roomboter en 150 gram suikerbakkerspoeder gebruik.
Dorus schreef:Ja, appel! Daarom kwam ik er niet op, ik heb een gruwelijke hekel aan appeltaart
Je kan mbv gelatine volgens mij een vlaaivulling maken. Als je dan de biscuit eerst insmeert met botercreme om de poriën af te sluiten moet dat volgens mij geen enkel probleem zijn.