Taarten decoreren XXII

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
TinkerTom

Berichten: 4032
Geregistreerd: 08-07-06
Woonplaats: Fijnaart

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 16-06-12 20:08

IngridB schreef:
Nou Patricia, nog even en je kunt fulltime aan de slag met bakken :D . Je hebt het er maar druk mee, leuk hoor :j

Ik kreeg via facebook van iemand de vraag voor een taart voor volgende week, maar helaas heb ik het dan zo druk dat ik het niet doe.
Moet wel leuk blijven en dan schiet ik al meteen in de stress hoe ik het voor elkaar moet gaan krijgen met andere afspraken enzo, dus
ik laat deze ff aan me voorbij gaan.
Ze komt uit Fijnaart, dus Tinkertom.....ik heb jou website doorgegeven :D . Wie weet komt ze bij jou :j


Hey wat lief! dank je!
Ja waarom van ver halen als het ook dichterbij kan toch hahah ;)

IngridB
Berichten: 2376
Geregistreerd: 08-03-09
Woonplaats: Terheijden

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-06-12 20:13

:D haha ja ik snapte ook al niet dat ze bij mij een taart wou bestellen.
Wel leuk hoor, als ik tijd had gehad ;)
Maar graag gedaan hoor :j

meggiemeg

Berichten: 12610
Geregistreerd: 08-04-04
Woonplaats: gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-06-12 20:31

Kinke schreef:
Zo..vandaag de hele dag druk geweest bij de Colette workshop, erg leuk. Taart natuurlijk nog lang niet af :+
Maar dat moet even wachten want ik ga morgen eerst een weekje vakantie houden.
Dus....vriendelijk verzoek om niet teveel te beppen :D :D

We doen ons best als je maar wel met een uitgebreid vakantieverslag komt natuurlijk!

ullaatje

Berichten: 3133
Geregistreerd: 06-01-06
Woonplaats: op mijn landgoed

Re: Taarten decoreren XXII

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-06-12 20:37

Haha nou met dat beppen gaat het hier altijd heullll hard :D ,

ik ben met de ganache bezig, puur dus 1:1,
maar het is helemaal niet dik, wat kan ik hier nog aan veranderen?

Amyyy

Berichten: 3573
Geregistreerd: 05-07-09
Woonplaats: Amersfoort

Re: Taarten decoreren XXII

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-06-12 20:41

Ja, we kletsen hier ongeveer 2,5 bladzijdes per dag _O- Ik ga even modelling tools kopen want die heb ik nog niet, en heeeel misschien nog 3 gerbera uitstekers

dancertje

Berichten: 3459
Geregistreerd: 13-12-05
Woonplaats: Waarder

Re: Taarten decoreren XXII

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-06-12 20:42

amyy als je modelling tools nodig hebt zou ik ff kijken bij de xenos zijn ze in de aanbieding

Amyyy

Berichten: 3573
Geregistreerd: 05-07-09
Woonplaats: Amersfoort

Re: Taarten decoreren XXII

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-06-12 20:47

ik heb ze op marktplaats voor 5 euro:)

Mieke93

Berichten: 495
Geregistreerd: 11-09-10

Re: Taarten decoreren XXII

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-06-12 20:57

ullaatje, even in de koelkast, dan zal hij wel harder worden normaal

Patriciavt

Berichten: 11405
Geregistreerd: 16-07-05
Woonplaats: Almere

Re: Taarten decoreren XXII

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-06-12 21:00

^)
Niet één, maar twéé vullingen in de schift... Eerst m'n bosvruchtenbavarois... En daarna m'n tobleronespul wat mousse moest worden -O-

Nu maar gevuld met aardbeienbavarois en nieuwe poging tobelronemousse staat af te koelen... Kep m'n dag niet geloof ik....
Onderste taart staat afgesmeerd met witte ganache in de koelkast, die is prima gelukt gelukkig! 2 bolletjes afgesmeerd met gewoon smbc en nu nog even choco-ganache maken voor de middelste taart... Voordat die tobleronemousse is afgekoeld, is die ganache ook prima van structuur..

Rinske

Berichten: 25110
Geregistreerd: 16-04-02
Woonplaats: Loon op Zand

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-06-12 21:35

Citaat:
ik ben met de ganache bezig, puur dus 1:1,
maar het is helemaal niet dik, wat kan ik hier nog aan veranderen?

Je moet het wel een aantal uren laten staan hè, als je hem net hebt gemaakt is hij vloeibaar, maar na een tijdje wordt hij steeds steviger.

ullaatje

Berichten: 3133
Geregistreerd: 06-01-06
Woonplaats: op mijn landgoed

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-06-12 21:57

:o? Ik dacht dat het dikker worden sneller zou gaan,
staat nu in de koelkast,
om morgen mee te werken O:) .

Patries wat Kl*te zeg.

meggiemeg

Berichten: 12610
Geregistreerd: 08-04-04
Woonplaats: gelderland

Re: Taarten decoreren XXII

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-06-12 22:01

Dat is balen Patriciavt!

S_in_Balance

Berichten: 480
Geregistreerd: 29-05-10
Woonplaats: De Veluwe!

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-06-12 22:02

Vanavond heerlijk 'kinderlijk' cupcakes versierd :D Morgen kijken we bij mijn moeder dus heb dan wat leuks mee
te nemen, durf ze haast niet te laten zien mee mooie cupcakes die er voorbij komen :') Maar doe het toch, vind het
wel leuk geworden voor tijdens de wedstrijd :j

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Voor 't eerst met een spuitzak iets gedaan, viel nog niet mee := Dus dat wordt oefenen.

SpikkelFire

Berichten: 6806
Geregistreerd: 14-06-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-12 00:00

Ziet er goed uit hoor! Spuitzak is heel veel oefenen. :j Gewoon een hoop YTfilmpjes kijken en inspiratie opdoen. :D

Nog een herhaling van mijn vraag; ik bied cupcakes 'op maat' aan, zou ik ook op de OP mogen? Wel alleen met cupcakes en dan omgeving Gouda. Of moet ik dan een mod PB'en? Ik heb nog geen website, hoop die echt zsm te hebben!

Rinske

Berichten: 25110
Geregistreerd: 16-04-02
Woonplaats: Loon op Zand

Re: Taarten decoreren XXII

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-12 05:41

Was al gezegd volgens mij :) , ff een mod pben, aangezien alleen zij een openingspost aan kunnen passen :) .

MamaMiesje

Berichten: 18106
Geregistreerd: 21-04-04

Re: Taarten decoreren XXII

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-12 08:54

Zo Rinske, jij was er vroeg bij :(:)

Hier niet zo druk met taarten vanwege andere druktes haha!
Maar voor 1 en 7 juli staan er twee op de planning: een spidermantaart en een Woezel&Pip stapeltje :)

Rinske

Berichten: 25110
Geregistreerd: 16-04-02
Woonplaats: Loon op Zand

Re: Taarten decoreren XXII

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-12 10:46

Ik ben weer wakker gemaakt door de beeb :') .

Carolien007
Berichten: 5414
Geregistreerd: 28-03-02

Re: Taarten decoreren XXII

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-12 10:50

Nu op typ 4 gaat het volgens mij over taarten

branka16

Berichten: 3874
Geregistreerd: 01-04-05
Woonplaats: Coevorden

Re: Taarten decoreren XXII

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-12 10:59

Slagroomtaart gemaakt voor vaderdag.
Nu las ik een bak-pauze in :P
Afbeelding

SpikkelFire

Berichten: 6806
Geregistreerd: 14-06-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-12 10:59

Rinske schreef:
Was al gezegd volgens mij :) , ff een mod pben, aangezien alleen zij een openingspost aan kunnen passen :) .

Tnx, heb er denk ik dan overheen gelezen. :)

ClaudiaHS

Berichten: 8144
Geregistreerd: 12-03-09
Woonplaats: Den Bosch

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-12 11:08

Man was gisteren naar een verjaardag, er was niks op tv, dus ik verveelde me.
Uit verveling maar eens met de Icing aan het klooien gegaan.
Tja er zitten wat mislukkingen tussen, maar ach, was voor de oefening.
I love dropflowers, vind ze echt heel erg leuk :D

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


Nou zo nog een paar cuppies bakken om er wat op te plakken :)

Carolien007
Berichten: 5414
Geregistreerd: 28-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-12 11:09

Oh lekker die taart.

dacht dat op rtl 4 die vrouw die workshops geeft ook wat ging laten,zien, maar valt tegen tot nu toe

SpikkelFire

Berichten: 6806
Geregistreerd: 14-06-05

Re: Taarten decoreren XXII

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-12 11:22

Leuk die bloempjes! Doe je dat gewoon met een spuitmondje?

ClaudiaHS

Berichten: 8144
Geregistreerd: 12-03-09
Woonplaats: Den Bosch

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-12 11:31

jep, die sterren en bloemetjes met hetzelfde mondje

ullaatje

Berichten: 3133
Geregistreerd: 06-01-06
Woonplaats: op mijn landgoed

Re: Taarten decoreren XXII

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-12 12:15

Claudia wat een leuke bloempjes!!

Slagroomtaart is altijd goed en lekker!

Mijn taart staat in de koelkast, gevuld met jam en ganache en afgesmeerd met ganache.
Ging prima, veel lekkerder dan met BC.

Van de week een witte ganache maken.