Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
joyce83 schreef:Vraagje aan de echte kenners. Ik heb net een appel/kaneel cake gemaakt. maar.. helaas ben ik niet in het bezit van een mixer. Ik heb dus alles op de hand gemengd. Er stond wel dat ik nog met de mixer 2-3 minuten op de hoogste stand moest mixen. Ik heb dat met een garde gedaan zo snel mogelijk, maar ja dat deeg is natuurlijk wat stugger.
Wat gaat er nu met de cake gebeuren? Gaat deze nu niet lekker luchtig worden of wat voor dingen kunnen nog meer anders zijn nu?
Jullie maken trouwens echt geweldige taarten!
). Mijn cakes werden minder luchtig dan met mixer en ze kwamen niet zo mooi omhoog. wereld schreef:Lindas2 schreef:Wilde t weekend een biscuit maken met misschien een vulling van tiramisu OF cappucino.. Heeft iemand ideen wat voor combinatie hier lekker bij is?
En hoe werkt een toevoeging van Patidess eigenlijk? Dit voeg je toe aan....?
Cappuccino vulling met een laag bebogeen is heeeeeeerlijk..
. Ging bij mij in het begin ook fout, lang leve bokt
Lindas2 schreef:Heb nog een vraagje, ik had al eerder begrepen dat je taarten gewoon kan invriezen, maar kan dat ook als de taart al volledig is afgesmeerd en bekleed met marsepein? Als je de taart laat ontdooien, gaat de marsepein dan niet smelten?

(ik weet het niet zeker) laura1987 schreef:Gefeliciteerd angelique met de geboorte van je dochter.
@nathalie1981 ik heb ze bij http://www.taartendecoratie.nl vandaan en volgens mij hadden ze daar meer kleuren(ik weet het niet zeker)

. Dus dan maar volgende maand 
Is ook maar een klein taartje gelukkig, puur voor de leuk. Vriendlief en ik stonden er gisteren naar te kijken wat ik er nog meer van kon maken dan de naam en een sierrand, maar we konden niks verzinnen
We wilden een globaal taartje zodat het op de website geplaatst kan worden van hun. Ik wilde eigenlijk nog een contract en pen erbij maken, maar dat wilde m'n vriend niet ivm de globaliteit