Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
.
bij gemaakt die mislukte de eerste keer
(toch net een paar seconde te lang de suiker op het vuur)maar de 2de poging is goed gelukt en heb de juiste dikte
Bedankje voor helpen bij verhuizen, hij eet de hele cake in z'n eentje op!

Verder gewoon een heel basic recept: bloem, boter, bakpoeder, kaneel, eieren. Hij moet wel heel lang bakken, het wordt bij mij meestal wel 70 minuten op 180 graden (ik heb hete lucht dus bij een gewone oven kan het nog wel langer worden). Ik denk dat ie bij jou dan niet helemaal gaar was als ie zo pudding achtig was... wat voor vorm heb je gebruikt?
hesterve schreef:Dus toch goed gegaan met de vanille creme laurabram?
.
.
Balletjes zijn wel al gerold, maar die overleven wel een nachtje koelkast. Morgen op zoek naar stokjes. 
Yasmine schreef:Ik heb net red velvet cupcakes gemaakt, de helft worden cake pops (had nog veel candy melts over) en de rest ga ik met cream cheese frosting doen. Alleen ontdek ik nu dat ik geen stokjes heb om in mijn cake pops te doenBalletjes zijn wel al gerold, maar die overleven wel een nachtje koelkast. Morgen op zoek naar stokjes.
Het lijkt me niet heel ingewikkeld, maarja, zo goed in een recept verzinnen ben ik ook niet