Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Albertina71 schreef:Ik was benieuwd naar crème d'isigny. Dat is blijkbaar superlekkere crème fraîche https://www.kokenmetkarin.nl/2011/09/20 ... e-disigny/
Weer wat geleerd
BeFunny schreef:Het is heerlijk luchtig brood geworden.
Ik wil ook oliebollen maken zondag dan zijn ze lekkers vers. Uit de oven.


dus doorgeroerd en de tweede rijs mocht tijdens het appelbeignets bakken. Tada! Ben er best trots op, zeker ook omdat ze mooi rond zijn geworden door het opbollen in een soeplepel.
Ik dacht dat ik hem in de koelkast had gezet, maar blijkbaar toch niet. Vervolgens heeft iemand hem opgeruimd, en staat die dus al 1,5 week buiten de koeling zonder dat ik er wat bij in heb gedaan. Hij oogt iets oranje als ik er nu in kijk, dus ik wil de gok niet nemen. Maar ik heb er wel de pest in. Kan ik weer helemaal overnieuw