Volgens mij maakt het qua voedingswaarden verder weinig uit voor welke van de twee je kiest?
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

http://www.amberalbarda.nl/recepten/ Cayenne schreef:Gisteren Brinta met vanilleyoghurt en kaneel geprobeerd, dat beviel stukken beter! Het was nu ook niet zo dik dat je er iemand mee dood kunt gooien![]()
35 gram is dan wel genoeg. Kan het nog kwaad om er een banaan doorheen te prakken?
Havermout blijft wel favoriet hier.
Nee hoor, grapje
Gewoon doen, mijn havermout is niet compleet zonder banaantje 


en bak er ook koekjes mee.

)
Dat is toch zo'n oergraan, zoals de Egyptenaren het gebruikten, of zoiets?
Ik had speltvlokken besteld en de biowinkel had per ongeluk acht zakken amaranth ingekocht. Heb ik toen maar gedaan (maar daarna nooit meer, haha). Het waren hele lichte, witte, harde bolletjes.