
hoewel een biscuit met chocoalde fudge en aardbeien en goed dun gerolt fondant heel lekker is! Fondant is redelijk smaakloos, daarom gebruik ik dat altijd

Had helaas geen tijd maar anders had ik voor moederdag een mooie taart gemaakt

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Polly, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird


Leuk gedecoreerd met fondantbloemetjes en suikerhartjes
Of kunnen er nu andere ernstige dingen gebeuren? Haha.
Verschrikkelijk om mee te bakken!
Kan ik wel wat lekkers mee maken!
En speculaaskruiden zijn altijd goed, daar kun je zeker iets leuks mee maken!
Donderdag mueslibrood, vrijdag een lekker toetje en ik denk zaterdag muffins met aardbeien. Dit brood heb ik ook nog nooit eerder gedaan, muffins met aardbeien ook niet, dus ben benieuwd! (Vooral naar het mueslibrood
)

) Maar ik vind het echt heel erg lekker!
Ik gebruik het alleen praktisch (bv. fondant die moet blijven zitten) maar ik begrijp al die recepten met butter cream dus niet. Gewoon puur boter met suiker, jakkie
Ik heb liever cream cheese frosting of iets anders
pure bc vind ik ook ech niet te vreten, daarom maak ik t sowieso op smaak met vanille extract en iets minder boter. Ik maak het trouwens wel met een bc mix van een taartenwinkel, dat is wel ech een aanrader, veel minder botersmaak!