
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Maartje_M schreef:Wij hebben zaterdag een teamuitje van mijn werk en we nemen allemaal iets mee voor het eten. Wij zijn (uiteraard) verantwoordelijk voor de taart. Heb al bedacht dat we een aardbeienvlaai gaan bakken, maar ik ben aan het twijfelen wat we er nog bij moeten maken. We zijn met 13 man (+ 2 kinderen op snoep-leeftijd) dus er moet wel zeker een 2e taart bij komen. En het mag niet te veel vullen, want we gaan na de taart nog BBQ-enIemand een idee?
lieniminnie schreef:Oeeeh lekkerrr!
dit waren mijn cakepops!
hierin zat tia maria, alleen die proefde je bijne niet.. toch bijna 2 eetlepels..
Enn de andere waren zwart met blauwe sliertjesdie waren minder mooi
imd schreef:Ipv crisco kun je ook bakspray oid gebruiken.
Mooie taart zeg! Wat voor bodem heb je gebruikt?
Ik ga me vandaag wagen aan het maken van deze:
http://www.bakerella.com/chocolate-chip ... %A6-oh-my/
Ben benieuwd.. Krijg gelukkig heel veel hulp met op eten dus dat komt wel goed
Maartje_M schreef:Tuurlijk! De ingrediënten:
200 gr bloem
1 tl bakpoeder
75 g suiker
1 zakje vanillesuiker
Beetje zout
Citroenolie (maar wij hebben citroensap gebruikt, olie kon ik niet vinden)
2 el water
100 gr koude boter
Eerst de bloem en het bakpoeder zeven en mengen. Dan de suiker, vanillesuiker, zout, olie en citroenolie toevoegen en mengen tot het een dikke brij wordt. Tot slot de boter er doorheen kneden.
Wij hebben hem 15 minuten op 180 graden (hetelucht) gebakken. Ik het recept staat tussen de 175 en de 200 graden, 10 tot 15 minuten. Bij ons was hij precies goed!
Heel slim dat je gewacht hebt danLaat je weten of hij lukt?
fionaf09 schreef:kwam dit recept tegen wil ik vanavond gaan maken misschien ook wat voor jullie?
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi ... p?id=80377