Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
.
. Had zoiezo nog nooit een boek gemaakt, dus heb lopen vloeken met
en achteraf gezien had ik héél licht bruine marspein moeten gebruiken (of fondant) en dat moeten dusten
.Dat was denk ik mooier geweest! Je ziet ook wat 'vlekken' van het dusten zitten en dat was iets teveel dan de bedoeling was
. Maar het moest ook een 'oud' boek worden en dat is denk ik wel gelukt
. Het model 'boek' zit er wel in, maar het had nog wat schuiner mogen zijn. Ach ja, m'n zus vind m geweldig dus dan is het goed hé!


...er moest een eiwit door en nou ben ik dat vergeten
MamaMiesje schreef:Valina schreef:Ben benieuwd hoe dat smaakt MM!
Want het is toch eigenlijk gewoon bevroren slagroom? Helemaal geen melk-achtig-iets erin?
!
Slagroom is toch ook een melk-achtig-iets?


Femke schreef:Ik pak vaak van "Home made" (merk in de supermarkt) de cake mixen.
Hoef je alleen nog water bij te doen, en het is echt ontzettend lekker voor cupcakes.
Heb ook al flink wat andere merken geprobeerd, die wel nog helemaal aangemaakt moesten worden, maar ik blijf steeds voor de smaak weer terug gaan naar "Home made". Ideaal merk!