dan krijg je hem zo hard als steen wanneer je fondant gebruikt.
Ik ga morgenavond een Aardbeientaart met Pijnboompitten bakken,
ben benieuwd !! als ik eraan denk plaats ik een foto hier.
Laatst wat geprobeerd, ik had vaak een natte/kleffe bodem bij Appeltaart
nu had ik de laatste keer, bodem & zijkanten vh bakblik bekleed met deeg
toen een flinke hand vol Pepernoten grof vermalen en over de bodem gestrooid
en daarop de appels/rozijntjes, was Erg lekker geworden,
dat laagje neemt dan het vocht op, en bodem/zijkanten waren mooi droog.
volgende keer met speculaasjes want nu zijn de pepernoten op

Mijn schaakmatje heeft een Koningin maar dat zie je niet zo goed..
maar ik weet niet of ik dat optijd binnen heb als ik het bestel.
Die mini cupcakes, gebruik je daar die kleinere als de normale papieren vormpjes voor? Plaats die die dan in je normale cupcakes vorm? Of zet je er nog kleinere metalen vormpjes om heen? 

Dus geen foto.. en op de fiets schoof 1 laag onder de taart uit.. maar heb hem kunnen fixen.
Ik wil ook altijd nog eens zo'n taart maken, maar ik hou niet van marsepein/fondant, dus dat vind ik dan zo zonde.