Waarom probeer je de biscuitmix niet (zei zij die pas onlangs achter het gemak ervan kwam
) ; kanniemislukkennie! Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
) ; kanniemislukkennie!
) 
Maar dat is dan een puntje voor volgende keer. Heb nu marsepein 1:3, de vorige keer 1:4, deze is zachter, plakt iets meer, maar smaakt beter en hij is ook een stuk machtiger zeg!
(eerder altijd met poedersuiker of speksteenpoeder)


Maar dat is ook niet echt veel xD 
Soophia schreef:Jeetje Jaime wat een lijst! Maarja jij hebt dan ook wel hele grote opdrachten!
Ik ben nog steeds niet verder gekomen dan botercreme met bastogne en chocpasta
om mee af te smeren. Wel weer een klein taartje gemaakt omdat het al weer even
geleden was. Werd hartelijk ontvangen door vriendje natuurlijk
[img]http://www.mijnalbum.nl/Foto-LNNAZOBA.jpg
De natte vlekjes zijn water...
Ik ga zo ook eerst maar eens even een bestelling plaatsen.. maar een kleintje
Kinke schreef:Mayo schreef:Ik.smeer niet af met slagroom, dan smelt de marsepein.
Ik weet het inmiddels. Baal er wel van, bij de workshop werd ons dat verteld nl. en in het boek staat het ook en zelfs in de teleac cursus zegt ze dit. Ik nam dus aan dat je dmv een flinke hoeveelheid klopfix dit wel kon doen

Nog even uitvogelen hoe ik dat het beste kan doen. Voornamelijk hoe ik de 10 vast ga zetten op/in de taart.
kga straks ff naar de makro verder met inkopen