Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Mayo schreef:Ja toch wel?
Wildflower schreef:Wat was nou de slechte fondant versie?
Je hebt namelijk verschillende merken en ik hebe er nog weinig ervaring mee maar wil het voor het makkelijk uitharden als versiering gaan gebruiken
Mayo schreef:Annemiekbram schreef:Weet iemand of ik banketbakkersroom kant en klaar kan kopen?
Kan ik dat ook gebruiken voor het afsmeren?
Misschien zijn er nog mensen die hier belang bij hebben:
[BM] Workshop Taarten Decoreren in Twente!
Ik maak het zelf met de poeder uit de webshop. Poeder, water, 3 minuten mixen klaarIk zou het zelf niet gebruiken voor afsmeren, het is een stuggere pudding en je kan het wel uitsmeren op je biscuit, maar echt plakken doet het niet. Daarnaast wordt het gemaakt met water, dus kan zijn dat je bekleding daarop gaat reageren.
SaNNeS88 schreef:leuk newmom, alleen de tepels hebben beetje een vreemde kleur
oOoKellyoOo schreef:Ik heb fondant!! rolfondant. Ik kon wachten om via internet te bestellen dus ben naar Hanos gegaan, en gelukkig hadden ze het daar. Dus denk vandaag of morgen ga ik mn eerste maken