Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
MootjeH schreef:gingerbread house?
Mayo schreef:imd schreef:Ik heb nu net voor het eerst chocoladebiscuit binnen gekregen, ben erg benieuwd naar hoe dat smaakt, dus binnenkort maar eens een simpele taart maken
Hou er rekening mee dat chocoladebiscuit hele andere verhoudingen heeft als gewone biscuit.
Stel je hebt voor een gewone biscuit volgens de tabel 3 eieren nodig, dan houd je voor chocoladebiscuit 3 eieren aan, maar dan per ei 82,5 gram biscuit en per ei 19 ml water, dus in dit geval 3x82,5 gram biscuit en 3x19ml water. Heb je 5 eieren nodig volgens de tabel, dan vermenigvuldig je de 82,5 gram biscuit en de 19 ml water x 5. Hoop dat het duidelijk is zo?
Bij mij moet chocoladebiscuit trouwens +/- 10/15 minuten langer in de oven als gewone biscuit.
Katja schreef:Ik kwam deze online tegen en wilde hem even hier delen:
[img]http://epicute.com/wp-content/uploads/2009/12/cute-food-panda-cupcakes.jpg[/i
benangelique schreef:dorie, is mijn smoother gesneuveld... hoe dat nou kan? zit een hele barst in! dat wordt nog een truc om mijn boltaart goed glad te krijgen...