Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
prakkie schreef:80 gram roomboter (ongezouten)
80 gram crisco / trex
1 eetlepel eiwitpoeder
2 eetlepels melk
450 gram poedersuiker
boter, crisco en melk door elkaar mixen. Daarna beetje bij beetje de poedersuiker + eiwitpoeder er doorheen mengen.
Polivy schreef:Chantaltje23 schreef:Vraagje
hebben wel een mensen mona toetjes gebruitk als vulling
en hoe is dat? is het lekker of zelf maken lekkerder?
xxx
Heeeeeeerlijk. Citroenkwarktaartyoghurtpudding van Mona!
Chantaltje23 schreef:dus alleen mona toetje kopen en zo erop doen??? hoeveel toetjes heb je nodig voor ene vullinG?
ik moet vrijdag 3 taarten maken
Kinke schreef:Ik.smeer niet af met slagroom, dan smelt de marsepein.pfff...tweede taartje af, wat een werk.
Had 2 lagen gedaan, 1 laag monatoetje en boven en onderkant eerst ingesmeerd met een dun laagje lemoncurd, dijkje van botercreme gemaakt en de tweede laag een laagje lemoncurd en slagroom. Onderste laag begon toch te smelten.
Ik was ook niet tevreden over de dikte van de slagroom, hoeveel slagroom en hoeveel klopfix zouden jullie gebruiken voor een taartje van 20 cm. met 1 laag slagroom en afgesmeerd met slagroom?
De smaak is trouwens super![]()