Haha bedankt! Ghee is inderdaad heel fijn, ik gebruik het ook in butter tofu, het geeft echt een hele typische smaak die vooral in Indiase gerechten imo echt onmisbaar is.
En ja ze zijn zeker niet mislukt hoor, maar ik heb eerder mooiere gemaakt door de courgette (of mais) echt te shredden ipv in kleine sigaartjes te hakken. Nu vielen ze tijdens het bakken wel echt behoorlijk uit elkaar, was een beetje een gedoe.
Ik gooi de courgette altijd door de rasp van de keukenmachine
Anoniem
Geplaatst: 04-12-20 21:03
gaucho schreef:
Ik gooi de courgette altijd door de rasp van de keukenmachine
Ja kan ook zeker! Zou het wel echt apart doen van de linzen want de courgette en ui moeten flinke tijd uitlekken (of je moet ze uitknijpen in wat keukendoek). Die linzen overigens niet in een blender doen, als tip van degene die drie kwartier heeft staan vechten om het laatste beetje eruit te krijgen
Hopjesvla is heel lekker. Helemaal met een toefje (of toef ) slagroom.
Wat ook lekker gaat smaken straks is deze sinterklaas tiramisu.
Simpel en snel te maken, gezellig samen in de keuken met de kids. Als die je tenminste niet halverwege in de steek laten, omdat ze veel te opgewonden zijn voor pakjesavond
gaucho
Berichten: 10257
Geregistreerd: 29-10-05
Geplaatst: 05-12-20 19:07
Ik kreeg juist spontaan zin in hopjesvla echt al heel lang niet gegeten.