Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Marije112 schreef:Ik kijk al een tijdje mee naar jullie prachtige taarten, maar ik heb een klein vraagje. Dit zal voor iedereen anders zijn, maar ik wil voor mijn vriend zijn verjaardag een taart laten maken door een van jullie (ik woon bij Leiden), en ik ben benieuwd hoe lang ik dit van te voren moet bestellen. Ik weet dat het bij de bakker een aantal dagen is, maar ik neem aan dat voor jullie de tijd iets langer is. Moet ik hierbij denken aan twee weken of eerder een maand?
Alvast bedankt!
Dorus schreef:Is echt een kwestie van smaak. De ene marsepein is de ander niet en ook tussen fondant zit veel verschil.
Ik ben ook nooit fan geweest van marsepein, maar de sinterklaas marsepein is echt anders dan de marsepein van rolkwaliteit.
Citaat:Benodigdheden:
• 225 gram zachte boter,
• 225 gram suiker,
• 1 zakje vanillesuiker,
• 3 of 4 eieren,
• 225 gram speltbloem,
• 1 zakje bakpoeder,
• 2-3 eetlepels melk
• een cakeblik en een mixer.
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 175 °C. Doe de boter in een kom en voeg de rest van de ingrediënten toe. Mix het geheel een aantal minuten op de hoogste stand. Bak de cake 60 - 80 minuten.