Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Karin92 schreef:Ik eet sinds kort ook havermout 's ochtends.
Ik doe dan 4 schepjes havermout en dit vul ik aan met melk.
Daarbij doe ik dan wat honing & dit doe ik even anderhalf minuut in de magnetron.
Hierna doe ik er een klein beetje suiker over omdat ik het anders net niet zoet genoeg vind.
Als ik dit niet doe krijg ik het gewoon niet weg. (ik weet dat het ongezond is om suiker toe te voegen ja)
Maar nu ben ik eigenlijk opzoek naar een vervanger voor de suiker, die mijn havermoutpap net iets zoeter maakt...
Iemand hier tips voor?
Nu zie ik ook heel vaak lekkere recepten langs komen maar die zijn allemaal in het engels en dus met Cups enzo. Hoe kan ik dit omrekenen naar grammen zodat ik het ook gewoon kan maken?
De havermout pannenkoekjes ga ik zeker weten proberen!!