
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
MamaMiesje schreef:Ik heb dat eigenlijk zelden, kruimels bij het afsmeren?![]()
Of snijden jullie je boscuits nog bij, dat je dus de korst eraf hebt zeg maar? Want dan kom je aan het binnenste van het biscuit en ja dát is wel kruimelig.
_inge_ schreef:Bedankt voor de reacties! Oplettend oog heeft opgemerkt dat die inzakt en dat is ook zo! We hebben hem vrijdag gemaakt en vandaag de foto gemaakt. Onze creme is te vloeibaar/slap eigenlijk voor deze taarten. Dit was een proef van de week is de echte bruidtaart die zal vele malen strakker worden natuurlijk zoals het hoort. Ben dan helaas op vakantie. We willen dit meer in ons assortiment, maar is lastig aangezien we veel taarten in weinig tijd moeten maken. Maar alsnog ben ik blij met het commentaar.
Leuk die bedankttaart!
Tinkertom leuk een proefdag! Voor wanneer heb je een taart?