Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
                                                         
                                                         

                                                         
                                                         
. Wij hadden cake met daartussen een laagje pudding, maar die was niet helemaal goed gelukt (te veel poeder en te weinig melk). Chocoladeglazuur erover en toen smaakte hij nog wel lekker 
 . Maar ik heb nu wel de kans gehad om m'n taartzaag te proberen en hij werkte prima 
                                                         
MamaMiesje schreef:Nou Polivy, jij was nog laat op Bokt
Een huisje zou ik toch een basis van biscuit geven, want zo'n hele klomp van fondant zou ik zonde vinden: én niet te eten en als je materiaal dus kwijt, zeg maar.
 Was zo blij bezig en op zoek naar boetseer how-to's van zoveel dingen.... NieneWiep schreef:Polivy schreef:Heeft iemand tips hoe een huisje te maken van fondant?
Ik zou fondant uitrollen, niet te dun, dan de vlakken van het huisje uitsnijden, paar dagen laten drogen en met icing in elkaar zetten. Zo heb ik het ook een keer met koek gedaan.
) en een heel hip blond-schort en blond-servetjes