Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Lalidan schreef:@asjemenou: Ik ben een beetje in de war.... je hebt het over "door de fondant heen halen". Maar de fondant die ik heb, moet ik net als de marsepein uitrollen en dat het gebak er mee bekleden. Is het fondant wat jij hebt dan niet meer een soort van glazuur ofzo? Ik zit al een hele tijd te denken om van die petit four-tjes te maken, maar eigenlijk is het me te veel werk. Maar intructies zijn natuurlijk nooit weg, alleen snap ik er nu niet zoveel meer van
)

Tinkelbell schreef:Rood, heb het van de banketbakker die hadden geen roze.




(heb je daar een bakblik voor?)
Heb je dan iets van het biscuitdeeg vervangen door kruiden of het er gewoon aan toegevoegd?
Maar ik heb de onderdelen net ingesmeerd met gesmolten chocolade. Dat moet drogen en dan zet ik het in elkaar met taartglazuur. Vraag mij ook nog af hoe ik dat ga doen, want ik wil ook decoreren met taartglazuur maar na het plakken moet het eerst drogen. Dus dan kan ik niet aan het decoreren en droogt m'n gemaakte taartglazuur op...
Iemand een idee?
Ik heb niks vervangen maar het er gewoon bijgegooid.
Ik heb niks vervangen maar het er gewoon bijgegooid.