Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Naamloos1 schreef:Knakker schreef:daarnet eindelijk een keer de pannenkoeken geprobeerd: jammie jammie!
Ik heb op de gok in een kom gegooid: havermout, lijnzaad, rozijnen, kaneel en een ei, aangemaakt met melk.
Even de in de koekenpan, het omdraaien viel niet mee, kortom: het eindresultaat zag er niet uit.
Een klein beetje poedersuiker er op en smullen maar!
Klinkt goed!
Als jullie zoiets eten he.. Eten jullie dan ook nog havermout als ontbijt? Of ontbijten jullie dan met wat anders?
_Judith schreef:Ik heb nu een paar keer gelezen over havermout 's avonds klaarmaken met yogurt? Wat is hier het 'recept' van? Gewoon havermout met yoghurt in een kom doen? En wat zijn de hoeveelheden? Gelijk aan elkaar of meer yoghurt bijvoorbeeld?
KletsKoekje schreef:Ik eet regelmatig ook havermout als ontbijt. Gewoon ket warme melk en kaneelsuiker. Banaan lijkt me erg lekker erdoorheen maar zou ik dan gewoon verse schijfjes banaan erdoor kunnen roeren of is dat heel raar?
Daarnaast schrijf ik nog wat varianten van jullie op die ik zeker eebs wil proberen!