Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly


Dit is de klapper van de paasbrunch (voor de rest gewoon broodjes hoor, dit is een verrassing).
)

Creatief opgelost.
).
En die bastogne op de bodem lijkt me ook echt lekker.
creatieve eierdopjes 
En denk ik ook een keer met vulling van banketbakkersroom/custard en rozijnen.
Op zich past het wel in de oven, het kan er wel instaan, maar dan wordt de bovenste dus wel zwart.
Die banketbakkersroom en rozijnenvulling klinkt ook wel heel lekker!


(met wat opmerkingen en tips die mij en saskia opvielen tijdens het maken):
Ze zijn erg lekker, maar dit zijn er idd wel erg veel, haha! Gelukkig had ik ze gemaakt voor de paasbrunch met familie, dus ik ben al een heel eind
Saskiaa_ schreef:Mara, ik weet niet met hoeveel je het op gaat eten, maar ik zou het recept op zijn minst halveren. Er komen echt véél broodjes uit. Daar heb ik me ook op verkeken. Hier is een deel ingevroren.