Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Rinske schreef:Ik heb net een 20x20 biscuit gebakken om een VW busje van te maken voor zondag. Moet zaterdag weg, dus dan kan ik hem niet maken, zet ik hem een dagje in de vriezer. Leuk leuk leuk
.
Ohja, heeft iemand tips voor een zand ondergrond? Gewoon van gemalen biscuitjes maken?
Falona schreef:Je kan er eigenlijk vanuit gaan dat marsepein helemaal niet uitdroogt, ook niet onder invloed van tylose. Ook niet alle fondanten trouwens. FunCakes bijvoorbeeld droogt ook niet uit onder invloed van tylose, maar Bakels/Pettinice wel.
Rinske schreef:Ik heb net een 20x20 biscuit gebakken om een VW busje van te maken voor zondag. Moet zaterdag weg, dus dan kan ik hem niet maken, zet ik hem een dagje in de vriezer. Leuk leuk leuk
.
Ohja, heeft iemand tips voor een zand ondergrond? Gewoon van gemalen biscuitjes maken?