Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Rinske schreef:Ik heb net een 20x20 biscuit gebakken om een VW busje van te maken voor zondag. Moet zaterdag weg, dus dan kan ik hem niet maken, zet ik hem een dagje in de vriezer. Leuk leuk leuk
.
Ohja, heeft iemand tips voor een zand ondergrond? Gewoon van gemalen biscuitjes maken?
). 
Falona schreef:Je kan er eigenlijk vanuit gaan dat marsepein helemaal niet uitdroogt, ook niet onder invloed van tylose. Ook niet alle fondanten trouwens. FunCakes bijvoorbeeld droogt ook niet uit onder invloed van tylose, maar Bakels/Pettinice wel.
. Ook het jamin merk droogt goed uit.
.
de biscuit werkte ook al niet zo mee toch nog redelijk strak kunnen bekleden. Rinske schreef:Ik heb net een 20x20 biscuit gebakken om een VW busje van te maken voor zondag. Moet zaterdag weg, dus dan kan ik hem niet maken, zet ik hem een dagje in de vriezer. Leuk leuk leuk
.
Ohja, heeft iemand tips voor een zand ondergrond? Gewoon van gemalen biscuitjes maken?
Of bruine suiker gebruiken als zand
?
Daarbij is ook gevraagd om een boltaartje omdat we met niet zo heel veel meiden zijn (8 in totaal volgens mij) en aangezien er ook nog allerlei andere hapjes komen hoeven het geen enorme punten te zijn