Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
daffodil schreef:Nou Listiglistje, mijn kokosmacronen waren echt niet te eten.......teveel ei smaak en heel droog! En toen zag ik gisteren al die producten, koekjes, zoetstof, jam, chocola etc. en ik dacht kan ik daar niet wat mee? Overigens heb ik gistern een stukje van die chocola op en echt lekker was ie niet......
listiglistje schreef:bruto netto verhaal ga ik denk ik niiet begrijpen, maar die polyonen waag ik mij niet aan,
dan maar een blokje kaas of worst of een lekkere eigen gebakken kokosmakroon :9
Iedereen heeft zijn twijfels bij de polyonen....http://low-carbdutchie.lvs.be/alg_info/polyolen.htm
touchofpink schreef:Ik weet ook niet hoe het nu zit maar denk dat het minder erg is om af en toe een snoepje uit zo'n zakje te nemen als je zin hebt in iets zoets dan het niet te doen met het risico dat je vervolgens je vergrijpt aan 'normaal' snoep.
touchofpink schreef:natrena bevat geen aspartaam
listiglistje schreef:Je hebt gelijk, Natrena vloeibaar bevat alleen cyclamaat en sacharine.
Maar weten wat je eet is nooit verkeerd
http://voedingsblog.blogspot.com/2009/10/zoetstoffen-voor-in-onze-voeding.html
fokfanaat schreef:listiglistje schreef:Je hebt gelijk, Natrena vloeibaar bevat alleen cyclamaat en sacharine.
Maar weten wat je eet is nooit verkeerd
http://voedingsblog.blogspot.com/2009/10/zoetstoffen-voor-in-onze-voeding.html
maar zitten geen polyolen in toch?
touchofpink schreef:Wat ik niet zo goed snap is dat jullie bang zijn voor de snoepjes van De Bron door de polyolen maar jullie eigen baksels bevatten ook veel polyolen (=zoetstof). Wat zou dan het verschil zijn? De producten van Atkins (die veel mensen toch ook gebruiken en zeker in fase 1) zitten ook vol met deze polyolen. Het is een vervanging van gewone suiker om er zo voor te zorgen dat je netto minder koolhydraten overhoudt.