Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly




):



Ik heb mijn bruidstaart in de vriezer staan en er moet nog een strik omheen. Doe ik dat als ze nog bevroren zijn (en dus lekker stevig en ik niet bang hoef te zijn voor vingerafdrukken etc in de taart) of als ze ontdooid zijn zodat het marsepein niet op het lint 'zweet'? We hebben hier een stevige discussie en komen er niet uit
kladruber schreef:[img]http://94.100.120.198/1093650001-1093700000/1093676701-1093676800/1093676706_5_uhov.jpeg[/img ]
[img]http://94.100.122.108/1093650001-1093700000/1093676901-1093677000/1093676919_5_5pzN.jpeg[/img ]
Dit is de 2de taart die ik gemaakt heb, bloed zweet en tranen want het was me eigen bruidstaart. Ik dacht lijk wel gek om 350 euro te betalen voor een taart dus ben het zelf gaan maken, een dag van te voren en hij was gelukkig erg lekker en goed gelukt.
Helaas niet zo hoog, hij wou wel rijzen, maar daarna zakte hij steeds toch weer een cm in
Op de middelste laag ben ik lekker met pure choco gaan kliederenNiemand wilde geloven dat ik hem zelf had gemaakt
Had gelukkig bakbewijzen hhaah![]()
[img]http://94.100.116.18/1034050001-1034100000/1034053301-1034053400/1034053318_5_Yctw.jpeg[/img ]
Dit was me eerste probeer taartje en die lukte ook al aardig

