
En bebogeen? Met iets met banaan? lijkt me ook lekker. Ik ben benieuwd naar het resultaat!
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Jaime_ schreef:Aangezien jullie altijd wel goed advies hebben, ik wil dus met verschillende vullingen werken op die beurs, maar de taarten staan de hele dag buiten de koeling, dus ik moet vullingen hebben die goed buiten de koelkast kunnen, maar het liefst ook invriesbaar zijn.. alle suggesties zijn welkom![]()
En nog een vraag voor de kenners, wat is lekker icm champagnebotercreme?
prakkie schreef:ik gebruik altijd de volgende botercreme voor het spuiten van rozen:
80 gram roomboter (ongezouten)
80 gram crisco / trex
1 eetlepel eiwitpoeder
2 eetlepels melk
450 gram poedersuiker
boter, crisco en melk door elkaar mixen. Daarna beetje bij beetje de poedersuiker + eiwitpoeder er doorheen mengen.
Ik gebruik deze btw ook altijd om af te smeren.