Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
DLT schreef:250 fondant 3 gram tylose
! Maar dan wel enkel en alleen die van Pierre Hermé, de beste patissier van Parijs imo. http://www.pierreherme.com/
) Ik ben gek op Macarons
(ookal heb ik geen idee hoe ze smaken) ik wil écht heel graag eens zo'n toren maken 
En ik begreep dat het ontvetten van de kom ook een big issue is 

MamaMiesje schreef:Wat dan heel leuk is, ipv alleen maar een oranje ondergrond en dan de zwarte strepen erop leggen, is dat je een grote lap oranje uitrolt -nèt nog niet dun genoeg, en dan de zwarte strepen er op legt en dàn nog even doorrollen. Dan komen je strepen zeg maar echt ín het oranje


* ik ga ze van de week nog eens over doen als ik spuitzakken heb! Zelf spuitzakken maken van bakpapier is toch niet m'n sterkste punt en met plastic zakjes wil het ook al niet zo
ze zijn ongelijk en ik moet ze de volgende keer wat verder uit elkaar leggen, maar stiekem vast één geproeft en ze zijn lekker
Nu goed afkoelen en dan de creme ertussen, dan zal ik een foto maken!