Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Dus die taart heb ik aangeboden aan het restaurant waar het gehouden werd:) Omdat ik 5 jaar lang alleenrecht heb om met taarten op de beurs te komen staan daar, ik een dummie mag maken voor in hun ruimte waar bruiloften besproken en geboekt worden, en ze mij bij al hun bruiloftsklanten gaan adviseren. Dus dat is top!


Had ook een beetje haast. Om 14 uur begonnen en moest er om 17 uur mee klaar zijn. Volgende keer nog eens proberen en anders nachtje in de koeling.
sazsie schreef:Bedankt voor de complimentjes
@ Kinke, Volgens het recept op DTM, doosje after eight op vuur laten smelten met 400 ml slagroom....af laten koelen, daarna vanille suiker er in, mixer erop en 2 zakjes klop-fix tijdens het mixen er door heen gedaan....Heb het in de koelkast laten afkoelen, nadat het een half uurtje zo heeft staan afkoelen, maar misschien is dat fout gegaan? Of de mixer stand te hoog?
Mengsel wilde niet stijf worden en begon daarna dus te schiften.