Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Chernique schreef:Voor mijn volgende taarten, wil ik chocoladevulling (de topping wordt zelfgemaakte ganache)
Maar die vulling lijkt me wel nog erg lastig te maken van chocoladebotercreme, daarom wil ik dat denk ik maar kopen
Welke zouden jullie aanbevelen?
- Wilton Decorator Icing Chocolate 450gr (http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod ... cts_id=120)
- Wilton Chocolate Fudge Icing 450gr (http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod ... ts_id=2645)
- Home-Style Creamy Milk Chocolate 450gr (http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod ... ts_id=4260)
Ben benieuwd welke jullie zouden nemen





Oh ja met afsmeren, maar dan hadden we hem echt heel dik moeten afsmeren, of doen jullie dat ok? Alhoewel, we hadden twee halfronde taartjes (we hebben gestapeld) ipv mooie rechte, dus ik vrees dat afsmeren ook niet meer geholpen had...
Heb 'm zelf niet gegeten.