Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Nevony schreef:Ik heb de pastinaak van de Jumbo
Het recept komt uit het boek Amber, maar omdat ik alle fancy zaadjes die er overheen moeten niet had heb ik het recept gewoon versimpeld: Pastinaak in kleine reepjes snijden, wentelen in de olijfolie, zeezout erover en ong. 20 minuten in de oven op 200 graden
En misschien maak ik ook nog wel van die kleine american pancakes van kokosmelk, want daar heb ik ook een half blikje van en ik heb nog een blikje met ananas.
Jou avondeten klinkt erg goed Nelleke!
Ik ben jaren (lees: van m'n 6e tot m'n 23e) vega geweest. Nu eet ik heel af en toe wat biologisch vlees. Dus als je nog ideeën nodig hebt voor vega recepten... Bovenstaande is in elk geval vega.
En vleeswaren op brood at ik al amper omdat ik dat eigenlijk niet zo lekker vind, vooral ham, brr op de één of andere manier gruwel ik daar echt van. En als je dan op de ingrediëntenlijst kijkt en er blijkt maar 70% varken in te zitten en daarna komt er een waslijst met rare dingen, dan denk ik echt: waarom?!
Zwarte olijfjes erdoor is ook heel lekker.

en meestal niet supergezond. Bovendien leef ik voornamelijk op snacks. Wel leuk dat je zo'n challenge doet!
Kun je gelijk dat pak amandelmelk meenemen
(Hoelang is dat houdbaar?)
Gisteren weer een glaasje op en ik leef nog steeds. 
_Nelleke_ schreef:Getsie, ik had een pak amandelmelk gehaald, maar ik vind het echt niet te drinken. Wat is dat vies zeg.![]()
Vanavond maak ik gevulde paprika's met volkoren basmatirijst, walnoten, olijfolie, schapenfeta en pijnboompitjes. Lekker!



