
Ga zo ook maar frambozenjelly maken van carvanzevitam
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Prairy schreef:Volgens mij had ie limoenen over, want hij bleef ze er maar bij gooienOmdat ik geen flauw idee had wat ik daar nou toch mee zou moeten doen (denk dat er zeker 30 limoenen in gegooid werden), heb ik ze maar allemaal geraspt en daarna uitgeperst en in van die ijsklontjes zakken gedaan. Ik had nog net geen 2 zakken vol met puur limoensap
Denk dat ik daar maar wat voor ga zoeken dus
)
nouja als je die gelly maakt.. bereid je voor op ZUUUUUR
Nog even over nadenken of ik me daar aan ga wagen, haha. 
Ik kan alleen ze eerste en de laatste bladzijde zien mbv de pijltjes bovenin.
We hadden ook geen slagroom en vanillestokje, dus konden we geen vanille extract maken. Wat extra melk erdoor gedaan, lekker lang geklopt. Super luchtig zijn ze geworden!
volgende keer verdun ik het met water.
Saskiaa_ schreef:Ik heb gister simpele cupcakes gebakken. Recept van Lilly's, maar dan zonder de topping. Daar hadden we niets voor in huis.We hadden ook geen slagroom en vanillestokje, dus konden we geen vanille extract maken. Wat extra melk erdoor gedaan, lekker lang geklopt. Super luchtig zijn ze geworden!
Yasmine schreef:Saskiaa_ schreef:Ik heb gister simpele cupcakes gebakken. Recept van Lilly's, maar dan zonder de topping. Daar hadden we niets voor in huis.We hadden ook geen slagroom en vanillestokje, dus konden we geen vanille extract maken. Wat extra melk erdoor gedaan, lekker lang geklopt. Super luchtig zijn ze geworden!
Vanillestokje kan je makkelijk vervangen door vanillesuiker. Of vanille-extract, dat koop je zo in een flesje in de winkel. Ik gebruik bijna nooit vanillestokjes, veel te duur.
Stokjes zijn inderdaad belachelijk duur..
Ik heb nu al kleurtjes van een of andere webwinkel gekocht en deze zijn vast goedkoper. Wil ook een regenboogtaart maken.
Ik dacht dat ik gewoon biscuitdeeg zou doen. Elke laag een ander kleurtje en iets wits (wat ben ik nog niet uit) ertussen..